2017. március 12., vasárnap

Célok a jövőre

Sziasztok!

Ebben a bejegyzésben ismertetném a céljaimat a jövőre nézve. Mint azt az előző posztomban már kijelentettem, eltökélt célom a hónapban visszatérni a regényíráshoz, illetve hogy idén végre lezáruljon a Holtak világa - Küzdelem javítási fázisa és tulajdonképpen teljesen kész legyen a regény.

Blogolási céljaim között szerepel, hogy újra legyen heti rendszerességgel poszt. Amit még szeretnék elérni, hogy ne csak olyasmi bejegyzések legyenek, mint eddig, hanem némileg szerteágazóbb témákban (könyvek, filmek, stb bemutatása). Hogy ezek a heti (terv szerint szombat esti, csúszás esetén vasárnapi) rendszeres posztokban, vagy külön időpontban jelennek-e meg, majd idővel elválik. Sanszos, hogy eleinte az első opció fog megvalósulni, aztán ahogy egyre jobban tudom beosztani a teendőimet ebben a megváltozott helyzetben, a második is meg lesz játszva.

Amivel még feltétlen foglalkozni fogok az elkövetkezendő hónapokban (határozottan NEM a HV2 munkálatainak rovására), az nem más, mint az A.Z.T. projekt, amiről ha minden jól alakul, legkésőbb nyár elején már hallani fogtok.

Röviden összefoglalva ezek lennének publikus céljaim, amiket mindenféleképpen el akarok érni. Szerencsére úgy látom, hogy a magánéletbeli ügyeim is kezdenek normalizálódni, szóval nincs más hátra, mint előre! :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése