2016. július 27., szerda

Író heti napló: Második nap

Sziasztok!

Miután tegnap este tízkor otthagytam Ricsit Kullérban, ő még további három órát foglalkozott a regénnyel. Szóval haladt rendesen, mondjuk ennek aztán az lett az eredménye, hogy majdnem délben bújt ki az ágyból. :) Addig én a szokásos köreimet futottam, amiket egyrészt unalmas lenne részletezni, másrészt nagyvonalakban ezt a kört már lefutottam az előző bejegyzésnél.

Délután egy darabig én még elfoglalt voltam, de Ricsi addig is haladt a javításokkal és bővítésekkel. Aztán következett a mai aktív programunk, a kiskőrösi Old Car Museum, vagyis a veteránautó múzeum. Természetesen fotóztam dögivel, amikből egy válogatást lentebb közlök. Sajnos mivel Ricsi továbbra sem állhatja a fényképezőt, ezért alig néhányon van rajta, viszont rájöttem, hogy elég hasznos dolog, ha a kezébe nyomok egy másik fényképezőt. Mondjuk az általa készített képek 80-90%-án én látszódom, ahogy éppen valamit fotózok, de ezt most inkább hagyjuk. :D

Estebédre továbbra is Kiskőrösön pizzát ettünk, majd némi regényen való munkálat után visszamentünk Kullérba és ott folytattuk az írást. Egy korábban átnézett fejezetnél úgy tűnt, hogy talált némi ellentmondást két szó között, de ekkor Timus egy korábbi javaslatát megfogadva felvetettem, hogy adjuk elő a párbeszédet hangosan, mert én továbbra is azon az állásponton voltam, hogy nincs ott semmiféle ellentmondás. Nos, a felolvasás után megerősítést nyert a véleményem, ráadásul néhány másik, addig fel se tűnő hibát is kiszúrtunk. Szóval, ha most ezt olvasod, akkor Nagyon Szépen Köszönjük, Timus! :)

Annak ellenére, hogy a várva várt produktivitás eleddig elmaradt, pozitívan értékelem a mai napot haladás szempontjából. Kíváncsian várom a folytatást! Most pedig jöjjenek a fényképek. ;)
Ricsi éppen egy Ferrari motorhangját hallgatjaA veterán autók és motorok megcsodálása után végül csak sikerült készítenem egy olyan képet, amin az látszik, amint Kiskőrösön dolgozunk. Pontosabban Ricsi. :)


Alább pedig a Ricsi által készített képekből láthattok egy válogatást.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése