2016. július 28., csütörtök

Író heti napló: Harmadik nap

Sziasztok!

Esős egy nap volt a mai, így a mára tervezett tanyák és vadetetők végiglátogatása kis híján meghiúsult. Mondjuk fényképek tekintetében messze kevesebb készült, mint az előző két napon, de így is lett pár szép fotó. Főként Ágasegyházán a tanyámon, ahol sikerült makró nélkül is szép képet készítenem egy szitakötőről, illetve ahol Ricsit majdnem felzabálták. Ezután betértünk a helyi Lángos büfébe, ahol én mindig meg szoktam állni és elfogyasztottuk az estebédünket. :)

Ha már a fényképezés szóba jött, holnap tervezünk elkészíteni néhány "promóciós" képet. De mindenféleképpen szeretnénk valami olyasmit fotózni, ami kapcsolódik a Holtak világához. És nem, nem harckocsik lesznek, sem pedig zombik (bár ha valaki mutat nekünk egyet, szívesen lefotózzuk, amennyiben nem kell vásárra vinnünk a bőrünket a művelet közben :) ).

Írás és javítás tekintetében szintén sikerült egész jól haladnunk. Bár ezzel a tempóval a héten biztosan nem érünk a kézirat végére a javításokkal, de cserébe hosszú oldalakkal lesz bővebb az egész regény.






Itt fogyasztottuk el az estebédünket Ágasegyházán






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése