2016. július 23., szombat

Az író hét programja jelen állás szerint

Sziasztok!

Mindjárt kezdetét veszi a Ricsivel közös író hetünk, ezért leírom, hogy jelen állás szerint hogyan is alakul számunkra ez az idő, mik a tervezett programok.

Hétfő:
Sajnos Ricsi csak este tud leérni Kiskőrösre, ezért számomra a nappal a terep előkészítésével fog telni, Ricsi érkezése után pedig a hely elfoglalásával.

Kedd:
A délelőtti aktív programnak a Keceli Haditechnikai Park van betervezve. A délutánt írással töltjük.

Szerda:
Ezen a napon Kiskőrösre látogatunk a veterán autó múzeumba. Van ott pár fain kis járgány, mi pedig pasik vagyunk, ezért a katonai cuccok után a kocsik következnek. :) Délután szintén egész napos írás.

Csütörtök:
Kicsit kilátogatunk a természetbe. Vadetetők, vadászleses, tanyák. Na meg remélhetőleg jut időnk felhúzni egy katonai sátrat, olyat, amilyet a Holtak világa - Küzdelemben is fel kellett húzniuk a katonáknak. :) A délutáni programot meg gondolom már kitaláltátok: Regényírás ezerrel.

Péntek:
Legrosszabb esetben ezen a napon este indul haza Ricsi. Éppen ezért délelőttre egy kis lazító strandolás van betervezve. És még így is jutni fog idő a regényírásra, szóval nem kell aggódnotok! :)

Természetesen ahogy azt korábban ígértem, igyekszek minden nap posztolni egy kis napló-szerűséget, hogy mit csináltunk, mire haladtunk, stb. Egy kis szerencsével ezt videóban örökítem meg és attól függően, hogy tudom majd összevágni, még az adott nap éjjelén megpróbálom feltölteni a blogra.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése