2016. május 28., szombat

Író hetet tervezünk

Sziasztok!

Köztudott, hogy Ricsivel akkor haladunk a legjobban, amikor mindketten egy légtérben tartózkodunk (pláne, ha azon a helyen nincs internetelérés). Erre legjobb példák a Hajóson tett kiruccanás, illetve amikor néha ősszel, vagy tavasszal meg tudott engem látogatni Szegeden pár napra. Na azok a napok mindig megdobták a készültségi szintet.

Bár márciusban párszor meg tudtuk oldani (a budapesti munkámból kifolyólag), hogy este pár órát közösen tudjunk dolgozni, de erre már sajnos nincs sok esély. Na de nyakunkon a nyár, a jó idő, szabadságok, és a többi... Szóval szervezek egy újabb közös írást. Na de mire lesz elég az a hétvége? Remélem, elég sok mindenre, ugyanis most egy egész hetet igyekszek összehozni! :)

A terv az lenne, hogy július 24-től 30-ig Csengőd-Kulléron toljuk meg a regény készültségi állapotát. Oké, nagyon optimista vagyok, de csakazértis szeretném már azt a készültségjelzőt 100%-on látni. Persze minden attól függ, hogy addig hogy haladunk a javításokkal.

Természetesen szeretnék majd valamilyen szintű tájékoztatást nyújtani nektek az ott történtekről, ami azért nem csak annyiból fog állni, hogy "ma kettőszázhuszonnégy karaktert gépeltünk le, ötven szót cseréltünk ki és közben született huszonkilenc új aranyköpés és száz félreolvasás". Lesznek terv szerint aktív programok, mert valljuk be, elég fárasztó lenne napi 12-14 órában a monitort bámulni. De ezek a programok sem lesznek egész naposak, inkább sok kicsi program, hogy szellemileg feltöltődjünk és utána agyilag pihenten folytathassuk a munkát (ergo a programok elsősorban délelőtt lennének). Hogy ezek mik lesznek, még nem tudom, de akár még az is lehet, hogy az író hét előtt közzéteszem a blogon.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése