2014. szeptember 22., hétfő

Készültség jelzők

Sziasztok!

Mivel még mindig elég sokan kérdezgetitek tőlem, hogy áll a második Holtak világa regény, a Küzdelem, ezért úgy gondoltam, hiába van szüneteltetve jelenleg az írása, felteszem a jelenlegi készültségi állapotát a Nomádé alá. Ezzel együtt a két box kapott egy új jelzőt, mégpedig a Státuszt, ami talán kicsit hasznosabb információval szolgál mindenkinek.

Mint láthatjátok, a Küzdelem már egy fejezet híján teljesen végig van írva (vagyis ez a része 95%-ban kész van), viszont a fejezet véglegesítések még az elején vannak (ez 17%-os állapotot jelent). A kettőből jön össze az 56%-os összesített készültség, ami első blikkre elkeserítőnek tűnik. Na jó, őszinte leszek: számomra másodikra, sőt sokadikra is.

Amiért a státusza szüneteltetve, az azért van, mert az elmúlt időszakban Richárdnak egy komoly vizsgára kellett készülnie, így a munkája mellett nem volt ideje foglalkozni a regénnyel. De remélhetőleg hamarosan újra bele tudja vetni magát a javítási, véglegesítési munkába és a státusz változni fog. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése