2014. szeptember 1., hétfő

Holtak világa - Nomád (írás elkezdve)

Sziasztok!

Ahogy azt egy korábbi posztomban beharangoztam, mától nekilátok egy új Holtak világa regénynek, a Nomádnak.

Tudom, hogy még A jóslat folytatása, a Küzdelem se jelent meg, azonban Richárd jelenleg a munkája és egy vizsgára tanulás miatt nem tud foglalkozni a kézirat javításával. Így addig gondoltam, megírom ezt a kiegészítő kötetet, ami időben A jóslattal párhuzamosan fog játszódni.

A sztoriról dióhéjban:
Egy Budapest melletti településről egy családapa nekiindul, hogy a zombiapokalipszis közepette legalább a több száz km-re lévő családjával legyen. Természetesen az útja nem éppen zökkenőmentes, így végül úgy dönt, hogy a városokat elkerülve, de legfeljebb csak érintve a "vadonban" próbál életben maradni az általa ismert túlélési technikák alkalmazásával.

A könyvnek egyébként nem titkolt célja a szórakoztatás mellett, hogy az olvasójának bemutasson néhány tippet és trükköt, amivel egy zombikkal teli világban boldogulhat valamelyest. Az írás során, főként ezen technikák bemutatásában lesz nagy segítségemre Gyuricza László bushcrafter, hogy minél hitelesebb legyen ez a vonal.

Gondolkoztam azon, hogy csinálok valami készültségi jelzőt az oldalsávban, hogy nyomon lehessen követni az alakulását. Ami azt illeti, ezt még megfontolom, de hajlok afelé, hogy ott figyeljen legalább egy kis tájékoztató.

Zárásként még megemlíteném, hogy a tervek szerint Karácsonyra már rendelhető lesz.

2 megjegyzés:

  1. Jól hangzik! Mivel a jóslattal egy időben játszódik, akkor ezek szerint itt is "láthatjuk" a zombiapokalipszis kezdetét? Jó lenne ha kicsit jobban (ha csak pár oldalban is) jobban bemutatnád a kezdeti pánikot. Pár tévéadás (pl érdekelne, hogy a magyar tévé hogyadná, le hogy zombik randalíroznak Pest, Debrecen stb, utcáin.) Utána meg jöhet a túlélőtúra...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, itt is kapunk egy kis ízelítőt a zombiapokalipszis kezdetéből. :) Rádióadásokat már írtam bele, de a tv is bele lesz írva.

      Törlés