2014. szeptember 24., szerda

Egy kis módosítás

Sziasztok!

Ma úgy döntöttem, puszta kíváncsiságból megnézem, hogy az egyébként A/4-ben írt Holtak világa - Nomád kézirata egészen pontosan hány oldal is A/5 méretben. Mivel ez jobb mutató, ezért ezentúl a készültségjelzőben is A/5-ös oldalszámok fognak szerepelni a megírt/tervezett résznél. És ennek megfelelően alakul a százalékos érték is.

Nos, ezidáig úgy hittem, hogy mindössze 10%-on áll a készültség, viszont megdöbbenve és egyúttal örömmel tapasztaltam, hogy valójában a tervezett terjedelemhez képest 15%-os a készültség. Persze ez még mindig édeskevés, de legalább jobban állok vele, mint hittem.

Továbbá örömteli hír, hogy minden bizonnyal egy-két héten belül Richárddal közösen újra tudjuk majd folytatni a Holtak világa - Küzdelem írását. Bár nem hinném, hogy utóbbi karácsonyig meg fog jelenni, de minden tőlünk telhetőt igyekszünk megtenni annak érdekében, hogy mielőbb olvashassátok A jóslatban megismert kedvenc karaktereitek további sorsát. És ki tudja, talán még arra a nagy kérdésre is választ kaphattok, ami a regény vége óta foglalkoztat titeket. ;)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése