2014. március 8., szombat

Heti összefoglaló

Sziasztok!

Véget ért az a néhány nap, amíg Richárd lent tartózkodott nálam és egy helyen tudtunk dolgozni a regényen. Összességében eredményesnek mondhatjuk magunkat, hiszen ez alatt a három és fél nap alatt elég sokat tudtunk haladni a Holtak világa trilógia második részével, melynek befejezéséhez egyre közelebb kerülünk.

Röviden összefoglalva a hetet:
- Három fejezettel tudtunk komolyabban foglalkozni, ebből kettőt béta állapotba hoztunk. Illetve, ezen felül még további négy fejezetet pofozgattunk.
- Írás tekintetében annyit haladtunk a nyers kézirattal, hogy annak terjedelme már most megegyezik a trilógia első részének terjedelmével (252 oldallal jelent meg anno), és még mindig van mit hozzáírnunk!
- Bár nem tartozik szorosan a Küzdelem írásához, de nem elhanyagolható tény, hogy a héten határoztuk el, hogy a trilógián, az előzményregényen, a már megjelent kiegészítő köteten és a tervezett két kiegészítő nagyregényen kívül egy harmadikkal fog bővülni az univerzum.


A béta állapot egyébként azt jelenti, hogy részünkről befejezettnek tekintjük az adott fejezetet, viszont azokat még tesztolvasók fogják átnézni, így a javaslataik alapján módosíthatunk rajtuk.

Reméljük, hamarosan egy újabb örömteli állapotjelentésről számolhatunk be nektek!


Közös írás Kuba Richárddal

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése