2014. február 13., csütörtök

Holtak világa - Küzdelem állapotjelentés

Sziasztok!

Lassacskán végéhez közeledik a Holtak világa második részének írása, már csak négy akció részt, illetve a szálak lezárását kell megírni. Onnantól kezdve már csak a bétára javítás, tesztolvastatás, és a visszajelzések alapján az alfára javítás lesz hátra (ami azért még mindig nem kis feladat!).

Viszont, ha a jelenlegi felépítés változatlan marad és nem vonunk össze, illetve nem szedünk szét fejezeteket, akkor a Küzdelem a prológuson és az epilóguson felül 21 izgalmas fejezetet fog tartalmazni, terjedelme pedig felül fogja múlni az első rész 252 oldalát, ami kéziratban 222 oldalnak felelt meg. Na mármost, a HV2 kéziratában most fogom meghaladni a 200. oldalt, a fentebb említett hátralevő részek pedig nem 4-4 oldalban lesznek összecsapva. Ha saccolnom kellene, hány oldalas lesz a kiadott változat, akkor azt mondanám, hogy közelíteni fog a 300-hoz!

Az egyik tesztolvasónk egyébként vállalkozott rá, hogy elolvassa és értékeli a már béta állapotban lévő prológust és az 1-3. fejezeteket. Két oldalas véleményt írt és nagyon tetszett neki. Ki tudja, talán ráveszem egy olyan vélemény megírására, amiben nincs semmi spoiler, és azt engedelmével kiteszem ide, a blogra. :)

Terveim az elkövetkezendő 7 napra:
- A hátralévő akció részeket megírni. (4 db)
- A cselekményszálak legalább felét elvarrni.

Ami külön bónusz lenne, ha sikerülne befejezni a regény kéziratát, és akkor a februárból még jutna egy hetem arra, hogy alaposan átolvassam, esetenként kibővítsem a sztorit.
Mindenesetre annyi már biztos, hogy március első hetében Richárddal nagyon meg fogjuk nyomni a javítást, így remélhetőleg azon a héten 1-2 hosszabb részt béta állapotra tudunk hozni.

Zárásként megemlíteném, hogy végre körvonalazódik egy Holtak világa-logó, amiről hamarosan akár képet is tudok közölni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése