2014. január 26., vasárnap

Budapesti út + Holtak világa

Sziasztok!
Mint azt gondolom néhányan már észrevettétek, az elmúlt pár hónapban nem lehetett kapni a Holtak világa első részét, A jóslatot a könyvesboltokban. Ennek oka az, hogy lejárt a kiadónkkal kötött szerződésünk, így az el nem adott példányokat visszahívták a kereskedőktől. Ezzel nagyjából egy időben sajnos a honlapunkról sem lehetett hozzáférni, némi átszervezés miatt.
Előbbit orvosolandó, jövő héten pénteken (jan. 31.) felutazok Budapestre és visszajuttatom a Lírába a könyvet, így újra hozzáférhető lesz. Természetesen nem csak oda akarom visszajuttatni, de egyelőre még csak ők jeleztek vissza. Ami pedig a honlapot illeti, remélhetőleg hamarosan onnan is újra lehet majd rendelni belőle.
Hogy a sorozat második kötetéről is ejtsek néhány szót: Bár kívülről nem sok látszik belőle, mi azért dolgozunk rajta rendesen. Egy újabb fejezetet sikerült befejeznünk, és hamarosan a fejezet véglegesítésével is készen leszünk, mindössze pár mondat van hátra. Ha úgy tudunk haladni, ahogy tervezzük, akkor az idén lesz Holtak világa - Küzdelem!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése