2012. november 15., csütörtök

Elemental Battle-projekt + Grafikus kerestetik

Úgy döntöttem, két Holtak világa - Küzdelem írás mellett kikapcsolódásként pofozgatom egyik-másik projektemet is, első sorban az "Elemental Battle" kódnév alatt futót.
A történetről legyen elég annyi, hogy van néhány különleges ember a világon, akikre szemet vet egy titkos szervezet, illetve vadászik rájuk egy természetfeletti lény, később pedig egy átlagos ember is.
Azt még tudni kell róla, hogy a Holtak világa-könyvekkel ellentétben egyetlen magyar név sem fog szerepelni benne, illetve a helyszínek egytől egyik fiktívek lesznek. Lesz benne viszont jó pár közelharc, megspékelve egy kis "mágiával", illetve fegyveres harcok is. Főbb karakterből pedig rettentő sok lesz, a Holtak világa - A jóslat 5-7 karakterével szemben 12-20 között. Azért a bizonytalanság, mert van pár karakter (például a Holtak világában Niki), akik egyesek szerint főbb karakternek számítanak, mások szerint nem.
Végül pedig, keresek valakit, aki hajlandó lenne megrajzolni a regény borítóját. Szóval várom azok jelentkezését, akik szoktak manga-figurákat rajzolni - vagy ismernek ilyen embert - és szívesen terveznének könyvborítót. Érdeklődni a lengyeldavis@gmail.com e-mail címen, "Elemental Battle" tárggyal.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése