2012. január 26., csütörtök

Kozma András naplója

A helyzet az, hogy jelenleg a Holtak Világa-trilógia mellett dolgozom annak megjelent első részének, A jóslatnak a kiegészítő könyvén. Ez pedig nem más, mint Kozma András naplója. Ugyan ebből A jóslatban is olvashatóak részletek, de jelenleg ez most a teljes napló lesz, Andris minden egyes napjának dokumentálásával. Sőt, néhány extra bejegyzés is megtalálható lesz benne! Hogy pontosan mi, az legyen meglepetés.
Jelenleg az első 24 bejegyzéssel vagyok kész, ez Andris bejegyzéseinek majdnem a fele. Attól függően, hogy haladok az írással, akár két héten belül elkészülhetek vele, azután pedig már csak az ellenőrzési és javítási fázis van hátra.
Természetesen a borítójáról már van elképzelésem. Mivel A jóslat borítója olyan, mintha a napló borítója lenne megtépkedve, és azon keresztül látnánk a regénybeli eseményeket, ezért annak a grafikáját használtam fel. Igyekeztem a lehető legjobban ráerősíteni a napló-érzetre, ezért fülszöveg sem lesz, csak cím és szerző. A bejegyzés végén meg is mutatom, milyen a jelenlegi elképzelés szerint. Mivel már csak apróbb változtatásokat fogok rajtuk eszközölni, így lényegében ez tekinthető a végleges kinézetnek is.
Terveim szerint a napló, szemben A jóslattal, nem kerül majd könyvesbolti forgalomba. De mindenféleképpen elérhető lesz könyv formájában azoknak, akik szeretnék olvasni. Bővebb információ erről majd később.



2 megjegyzés: